Koronavírus tájékoztatók

A paksi Erzsébet Nagy Szálloda**** továbbra is legfőbb prioritásának tartja, hogy mindannyiunk biztonsága érdekében a korlátozó szabályozások feloldását követően is kiemelt figyelmet szenteljen a biztonságos, és zavartalan pihenés biztosítására.

 

  • Érkezést megelőzően szobafoglalási rendszerünkből wellcome e-mail kerül kiküldésre, melyen keresztül a bejelentkezéshez szüksége adatok elektronikus úton is megküldhetőek – így nincsen szükség a helyszínen bejelentőlap kitöltésére, ezáltal pedig gördülékenyebbé válik az érintkezés-menes bejelentkezés.
  • Dolgozóink fokozott odafigyelést fordítanak a személyes higiénia betartására, különös tekintettel a gyakori kézmosásra, kézfertőtlenítésre.
  • A szálláshely közösségi tereiben, illetve frekventált területein (Recepció, Étterem, Kávéház, Wellness részleg) és a közösségi mosdókban továbbra is rendelkezésre állnak a kézfertőtlenítőszert tartalmazó kézmosó folyadékok.
  • A housekeeping területén dolgozó munkatársaink a szobákat maximális körültekintéssel, speciális fertőtlenítőszerrel takarítják naponta többszöri alkalommal – így garantálva a folyamatos tisztántartást. Az általános higiéniai előírásokat szigorítottuk – miszerint a liftek, ajtókilincsek, recepciós és éttermi pultfelületek…stb naponta többszöri alkalommal kerülnek fertőtlenítésre. A szobai ágyneműk és textíliák mosodaüzemben, magas hőfokon kerülnek tisztításra, mely átal garantált a megfelelő a fertőtlenítés.
  • Wellness részlegünkben a mindenkor aktuális szakmai ajánlások alapján ügyelünk a tisztántartásra és fertőtlenítésre – vendégeinktől pedig azt kérjük, hogy a szolgáltatások igénybevétele előtt a zuhanyt kötelező jelleggel szíveskedjenek használni.

 

Felmerülő kérdéseikkel forduljanak hozzánk bizalommal, kollégáink örömmel állnak rendelkezésre!

 

Szeretettel várja Önöket:

Az Erzsébet Nagy Szálloda**** csapata