MVM csomagajánlataink

MVM – Családi csomag

Aktív pihenés, élménydús vakáció családoknak. Félpanziós ellátással, korlátlan wellness használattal várjuk Vendégeinket. Elhelyezés Családi lakosztályunkban, melyben két légtér, francia ágyak és a nappali remekül megteremtik az együtt, mégis külön pihenés lehetőségét!

MVM – Senior csomag

Aktív pihenés 50 év felett is. Ha szívesen töltene pár tartalmas napot szállodánkban, vendégszeretetünket, a környék ébredő természetét csodálva, valamint wellness szolgáltatásainkat élvezve, nézze meg senior ajánlatunkat. Félpanziós ellátással, korlátlan wellness használattal várjuk Vendégeinket, elhelyezés az Ön által választott szobatípusban.

MVM – Téli wellness csomag

Itt a tökéletes alkalom az ünnepek utáni feltöltődésre, aminek minden mozzanatáról mi gondoskodunk. Félpanziós ellátással, korlátlan wellness használattal várjuk Vendégeinket, elhelyezés az Ön által választott szobatípusban.

MVM – Valentin napi csomag

Szerelmeseink! Kedves Vendégeink! A közelgő Valentin-nap alkalmából akciós csomagajánlattal kedveskedünk Önöknek! Hogy megalapozzuk a romantikus hétvége hangulatát, érkezést követően welcome teát, vagy forró csokit fogyaszthatnak Kávézónkban, majd korlátlan wellness használattal és masszázzsal töltődhetnek a hétvége folyamán! Szombat este élőzenével egybekötött, gyertyafényes vacsorával és welcome itallal várjuk Önöket Éttermünkben!

MVM – Tavaszi wellness csomag

Bizonyára Önök is tudják, mit jelent az a bizonyos „tavaszi fáradtság”! Nos, hogy ezen az újra- és újra visszatérő érzésen könnyebb legyen átlendülni, tavaszi wellness csomaggal készültünk Önöknek! Gondoskodunk róla, hogy a nálunk töltött idő után feltöltődve térhessenek haza, megújult erővel vethessék magukat újra a dolgos hétköznapokba! Mindehhez pihentető wellness szolgáltatások és ízletes ételek és italok járulnak hozzá a nálunk eltöltött napok során!

MVM – Március 15. csomag

Töltsék a tavasz első ünnepi hétvégéjét nálunk, az Erzsébet Nagy Szállodában! Élvezzék az első melengető napsugarakat, biciklizzenek vagy sétáljanak az éledező természetben, majd frissüljenek fel wellness részlegünkben a pihentető hosszú hétvége során! A gyermekekre is gondolunk, hiszem játszószobánkban kicsitől nagyobbacskáig minden korosztály megtalálja a számára kedves elfoglaltságot!

MVM – Húsvéti csomag

A húsvét mindig olyan különleges alkalom. A hideg, csapadékos hónapok után gyönyörű színekbe öltözteti lelkünket ez az ünnep. A tavaszi napsugarak ébresztik a reggeleket, és beragyogják a napjainkat. Ebben a hangulatban álmodtuk meg húsvéti csomagajánlatunkat is, mely ezt a hangulatot hivatott kiegészíteni. Gyümölcstál bekészítéssel idézzük meg a közelgő nyarat. A gyerekeknek filmvetítéssel és játszószobával is készülünk.

MVM – Május 1. csomag

Ha a májusra gondolunk mindannyian tudjuk, hogy az év egyik legszebb hónapja ez. A közelgő nyár illata átlengi az estéket, május elseje a gyermekkori élményeket idézi meg. Töltsék nálunk az ünnepi hosszúhétvégét – mi gondoskodunk róla, hogy zavartalan legyen az ünnepi pihenés. Hangulatos teraszaink a késő tavaszi estéken kiváló helyszínként szolgálnak a beszélgetéseknek. A hétvégi feltöltődést wellness garantálja, az aktív kikapcsolódást kerékpárbérlési lehetőséggel biztosítjuk – hiszen a májusi időben jól esik akár egy kerékpártúra is!

MVM – Pünkösdi csomag

Ne maradjanak le Önök sem kedvezményes csomagajánlatunkról, töltsék nálunk a Pünkösdi hosszú hétvégét! Welcome limonádéval, ízletes étkekkel, teljeskörű wellness használattal, a kisebbeknek játszószobával és filmvetítéssel tesszük igazán élvezetessé a nálunk töltött időt! Tekintsék meg akciós ajánlatunkat, foglaljanak még ma, és éljék át velünk a feltöltődés pillanatait!

MVM – Nyári wellness csomag

Ha nyár, akkor fagyi! Nyári wellness csomagunkat úgy alkottuk meg, hogy a legmelegebb hónapok minden élményét tartalmazza. Wellness és hűsítő italok várja vendégeinket. Töltsenek el nálunk néhány napot a nagyváros zajától távol, mi biztosítjuk hozzá a pihentető környezetet. Családias szállodánkban, az óváros szívében garantált a feltöltődés. Kerékpárbérlést is rejt nyári csomagunk, választható szolgáltatásainkkal pedig minden igényt ki tudunk elégíteni.