Speciális ünnepi- és csomagajánlataink

Tavaszi wellness csomag

Bizonyára Önök is tudják, mit jelent az a bizonyos „tavaszi fáradtság”! Nos, hogy ezen az újra- és újra visszatérő érzésen könnyebb legyen átlendülni, tavaszi wellness csomaggal készültünk Önöknek! Gondosokunk róla, hogy a nálunk töltött idő után feltöltődve térhessenek haza, megújult erővel vethessék magukat újra a dolgos hétköznapokba! Mindehhez finom sütemény, pihentető wellness szolgáltatások, valamint ízletes ételek és italok járulnak hozzá a nálunk eltöltött napok során!

Pünkösdi csomag

Ne maradjanak le Önök sem kedvezményes csomagajánlatunkról, töltsék nálunk a Pünkösdi hosszúhétvégét! Welcome desszerttel, ízletes ételekkel, teljeskörű wellness használattal tesszük igazán élvezetessé a nálunk töltött időt! Tekintsék meg ajánlatunkat, foglaljanak még ma, és éljék át velünk a feltöltődés pillanatait!

Nyári wellness csomag

Nyári wellness csomagunkat úgy alkottuk meg, hogy a legmelegebb hónapok minden élményét tartalmazza. Wellness és hűsítő italok várják vendégeinket. Töltsenek el nálunk néhány napot a nagyváros zajától távol, mi biztosítjuk hozzá a pihentető környezetet. Családias szállodánkban, az óváros szívében garantált a feltöltődés.

au

Augusztus 20. csomag

Gyertek, ne maradjatok le Ti sem kedvezményes csomagajánlatunkról, töltsétek nálunk az Augusztus 20-i hosszúhétvégét! Welcome jégkásával vagy limonádéval, ízletes ételekkel, teljeskörű wellness használattal, masszázzsal, a kisebbeknek játszószobával és filmvetítéssel tesszük igazán élvezetessé a nálunk töltött időt!

Őszi wellness csomag

A szürke, esős őszi hétvégéket hogy is lehetne kellemesebbé tenni, ha nem egy néhány napos frissítő pihenéssel, wellnessel, ízletes ételekkel és finom desszertekkel? Mindig öröm számunkra, ha vendégeink megtisztelnek minket jelenlétükkel – éppen ezért csapatunkkal minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy szállóvendégeink jól megérdemelt pihenésüket nyugodt, harmonikus környezetben tölthessék el!

Mindenszentek csomag

Ünnepi csomagajánlatunk lehetőséget nyújt e néhány nap kellemes eltöltésére, ízletes ételekkel, frissítő wellness élménnyel. Csapatunkkal minden nap azon dolgozunk, hogy a kedvükben járjunk, kedves Vendégeinknek.

Senior csomag

Aktív pihenés 50 év felett is. Ha szívesen töltene pár tartalmas napot szállodánkban, vendégszeretetünket, a környék ébredő természetét csodálva, valamint wellness szolgáltatásainkat élvezve, nézze meg senior ajánlatunkat. Félpanziós ellátással, korlátlan wellness használattal várjuk Vendégeinket, elhelyezés az Ön által választott szobatípusban.

Karácsonyi csomag

Szeretnénk, ha tudnátok, hogy mi az ünnepek alatt is mindent megteszünk annak érdekében, hogy ezt a néhány napot is meghitt, családias hangulatban tudjátok eltölteni Nálunk – ezért Karácsonyi csomagajánlattal kedveskedünk Nektek! Négycsillagos, minőségi szolgáltatásokkal, wellness használattal, masszázzsal és nagyon sok szeretettel várunk Benneteket az ünnepi időszakban is!