Speciális ünnepi- és csomagajánlataink

Romantikus csomag

Szerelmeseink! Kedves Vendégeink! Hogy megalapozzuk pár romantikus nap hangulatát, első este welcome pezsgőt fogyaszthatnak Éttermünkben, majd korlátlan wellness használattal és masszázzsal töltődhetnek!

Családi csomag

Aktív pihenés, élménydús vakáció családoknak. Félpanziós ellátással, korlátlan wellness használattal várjuk Vendégeinket. Elhelyezés Családi lakosztályunkban, melyben két légtér, francia ágyak és a nappali remekül megteremtik az együtt, mégis külön pihenés lehetőségét!

Senior csomag

Aktív pihenés 50 év felett is. Ha szívesen töltene pár tartalmas napot szállodánkban, vendégszeretetünket, a környék ébredő természetét csodálva, valamint wellness szolgáltatásainkat élvezve, nézze meg senior ajánlatunkat. Félpanziós ellátással, korlátlan wellness használattal várjuk Vendégeinket, elhelyezés az Ön által választott szobatípusban.

Tavaszi wellness csomag

Bizonyára Önök is tudják, mit jelent az a bizonyos „tavaszi fáradtság”! Nos, hogy ezen az újra- és újra visszatérő érzésen könnyebb legyen átlendülni, tavaszi wellness csomaggal készültünk Önöknek! Gondoskodunk róla, hogy a nálunk töltött idő után feltöltődve térhessenek haza, megújult erővel vethessék magukat újra a dolgos hétköznapokba! Mindehhez pihentető wellness szolgáltatások és ízletes ételek és italok járulnak hozzá a nálunk eltöltött napok során!

Március 15. csomag

Töltsék a tavasz első ünnepi hétvégéjét nálunk, az Erzsébet Nagy Szállodában! Élvezzék az első melengető napsugarakat, biciklizzenek vagy sétáljanak az éledező természetben, majd frissüljenek fel wellness részlegünkben a pihentető hosszú hétvége során! A gyermekekre is gondolunk, hiszem játszószobánkban kicsitől nagyobbacskáig minden korosztály megtalálja a számára kedves elfoglaltságot!

Húsvéti csomag

A húsvét mindig olyan különleges alkalom. A hideg, csapadékos hónapok után gyönyörű színekbe öltözteti lelkünket ez az ünnep. A tavaszi napsugarak ébresztik a reggeleket, és beragyogják a napjainkat. Ebben a hangulatban álmodtuk meg húsvéti csomagajánlatunkat is, mely ezt a hangulatot hivatott kiegészíteni. Gyümölcstál bekészítéssel idézzük meg a közelgő nyarat. A gyerekeknek filmvetítéssel és játszószobával is készülünk.

Május 1. csomag

Ha a májusra gondolunk mindannyian tudjuk, hogy az év egyik legszebb hónapja ez. A közelgő nyár illata átlengi az estéket, május elseje a gyermekkori élményeket idézi meg. Töltsék nálunk az ünnepi hosszúhétvégét – mi gondoskodunk róla, hogy zavartalan legyen az ünnepi pihenés. Hangulatos teraszaink a késő tavaszi estéken kiváló helyszínként szolgálnak a beszélgetéseknek. A hétvégi feltöltődést wellness garantálja, az aktív kikapcsolódást kerékpárbérlési lehetőséggel biztosítjuk – hiszen a májusi időben jól esik akár egy kerékpártúra is!

Pünkösdi csomag

Ne maradjanak le Önök sem kedvezményes csomagajánlatunkról, töltsék nálunk a Pünkösdi hosszú hétvégét! Welcome limonádéval, ízletes étkekkel, teljeskörű wellness használattal, a kisebbeknek játszószobával és filmvetítéssel tesszük igazán élvezetessé a nálunk töltött időt! Tekintsék meg akciós ajánlatunkat, foglaljanak még ma, és éljék át velünk a feltöltődés pillanatait!

Nyári wellness csomag

Ha nyár, akkor fagyi! Nyári wellness csomagunkat úgy alkottuk meg, hogy a legmelegebb hónapok minden élményét tartalmazza. Wellness és hűsítő italok várja vendégeinket. Töltsenek el nálunk néhány napot a nagyváros zajától távol, mi biztosítjuk hozzá a pihentető környezetet. Családias szállodánkban, az óváros szívében garantált a feltöltődés. Kerékpárbérlést is rejt nyári csomagunk, választható szolgáltatásainkkal pedig minden igényt ki tudunk elégíteni.

au

Augusztus 20. csomag

Gyertek, ne maradjatok le Ti sem kedvezményes csomagajánlatunkról, töltsétek nálunk az Augusztus 20-i hosszú hétvégét! Welcome limonádéval, ízletes étkekkel, teljeskörű wellness használattal, a kisebbeknek játszószobával és filmvetítéssel tesszük igazán élvezetessé a nálunk töltött időt! Mindezek mellett Paks Város színvonalas programsorozatán is részt vehetnek Vendégeink!

Őszi wellness csomag

A szürke, esős őszi hétvégéket hogy is lehetne kellemesebbé tenni, ha nem egy néhány napos frissítő pihenéssel, wellnessel, ízletes ételekkel és finom desszertekkel? Mindig öröm számunkra, ha vendégeink megtisztelnek minket jelenlétükkel – éppen ezért csapatunkkal minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy szállóvendégeink jól megérdemelt pihenésüket nyugodt, harmonikus környezetben tölthessék el!

Október 23. csomag

Ha október, akkor hosszú hétvége – az Erzsébet Nagy Szállodában is! Ünnepi csomagajánlatunk lehetőséget nyújt e néhány nap kellemes eltöltésére, ízletes ételekkel, frissítő wellness élménnyel, és hangulatos előzenével fűszerezve. Csapatunkkal minden nap azon dolgozunk, hogy a kedvükben járjunk, kedves Vendégeink.