Speciális ünnepi- és csomagajánlataink

Őszi csomag

Itt a tökéletes alkalom a nyugodt és gondtalan pihenésre, aminek minden mozzanatáról mi gondoskodunk. Félpanziós ellátással, korlátlan wellness használattal várjuk Vendégeinket, elhelyezés az Ön által választott szobatípusban.

Őszi-téli akciós hétköznapok 3=4

Feltöltő és pihentető csomagunk által a klasszikus szolgáltatásokon felül kihagyhatatlan kedvezménnyel várjuk Vendégeinket! Félpanziós ellátással, korlátlan wellness használattal várjuk Vendégeinket, elhelyezés az Ön által választott szobatípusban.

Kávé, bor, pálinka fesztivál csomag

Már Önök is várták a nyarat és a fesztiválokat? Itt a lehetőség! Kösse össze a fesztivált a pihenéssel és töltsön el Nálunk egy felejthetetlen hétvégét. Félpanziós ellátással, korlátlan wellness használattal várjuk Vendégeinket, elhelyezés az Ön által választott szobatípusban.

Óvárosi nyári esték csomag

Töltsön Nálunk egy hosszú hétvégét, kapcsolódjon ki és vegyen részt a Városi koncertek bármelyikén. Félpanziós ellátással, korlátlan wellness használattal várjuk Vendégeinket, elhelyezés az Ön által választott szobatípusban.

au

Augusztus 20. csomag

Töltse Nálunk ezt a nyári hosszú hétvégét és vegyen részt a színvonalas programsorozatokon. Félpanziós ellátással, korlátlan wellness használattal várjuk Vendégeinket, elhelyezés az Ön által választott szobatípusban.

Nyári akciós hétköznapok 3=4

Feltöltő és pihentető csomagunk által a klasszikus szolgáltatásokon felül kihagyhatatlan kedvezménnyel várjuk Vendégeinket! Félpanziós ellátással, korlátlan wellness használattal várjuk Vendégeinket, elhelyezés az Ön által választott szobatípusban.

Családi csomag

Aktív pihenés, élménydús vakáció családoknak. Félpanziós ellátással, korlátlan wellness használattal várjuk Vendégeinket. Elhelyezés Családi lakosztályunkban, melyben két légtér, francia ágyak és a nappali remekül megteremtik az együtt, mégis külön pihenés lehetőségét!

Romantikus csomag

Töltődjön fel élményekkel és élje meg a pillanatokat azzal, aki a legfontosabb az ÖN számára. Félpanziós ellátással, korlátlan wellness használattal várjuk Vendégeinket, elhelyezés romantikus hangulatot kölcsönző superior vagy junior lakosztályaink egyikében!

Senior csomag

Aktív pihenés 50 év felett is. Ha szívesen töltene pár tartalmas napot szállodánkban, vendégszeretetünket, a környék ébredő természetét csodálva, valamint wellness szolgáltatásainkat élvezve, nézz meg senior ajánlatunkat. Félpanziós ellátással, korlátlan wellness használattal várjuk Vendégeinket, elhelyezés az Ön által választott szobatípusban.

Wellness csomag

Szakadjon ki a rohanó hétköznapokból és mondjon igent a kikapcsolódásra. Félpanziós ellátással, korlátlan wellness használattal várjuk Vendégeinket, elhelyezés az Ön által választott szobatípusban.