Vendégeinknek

A lovaglás szerelmeseinek

A lovaglás szerelmeseinek figyelmébe ajánljuk a városunkban működő lovas egyesületeket, akik a környéken kínálnak lehetőséget a tereplovaglásra.

Atomenergetikai Múzeum

2012. március 7-én nyitotta meg kapuit az Atomenergetikai Múzeum. A múzeum gyűjteménye több évtizedes múltra tekint vissza. Az atomerőmű építésével és üzemeltetésével kapcsolatos dokumentumokat 1992 óta gyűjtik vezérigazgatói döntés alapján. Az Atomenergetikai Múzeumban az érdeklődők megismerkedhetnek számos – a primer és szekunder körben – rendszeresített berendezéssel, kipróbálhatják a sugárkaput, a dózismérőt vagy a csavarhúzógépet.

Biliárd, csocsó, darts

Szállodánk wellness előterében biliárd, csocsó asztal és darts tábla található, melynek használata ingyenes, előzetes foglalás nem szükséges.

Gárdonyi kilátó

A kilátóba felérve megcsodálhatjuk a város sokszínűségét, a történelmi múlttal rendelkező óvárost és az atomerőmű építésével létrejött lakótelepi részt. Gyönyörű kilátás nyílik a Dunára és a város négy templomára. Jó időben nemcsak az Atomerőművet láthatjuk a kilátóból, hanem a távolabb fekvő településeket is.

Konditerem

Szállodánk wellness előteréből nyíló konditermünk használata ingyenes, előzetes foglalás nem szükséges. Szállodánk fitneszterme a nap 24 órájában nyitva tart. Modern tornaeszközök állnak rendelkezésekre erőnléti és kardio edzésekhez.

MVM Paksi Atomerőmű Tájékoztató és Látogatóközpont

Az atomerőmű kiemelt feladatának tartja a lakosság tájékoztatását. Épp ezért nyílt meg 1995 szeptemberében a Tájékoztató és Látogatóközpont. Állandó kiállításával évente közel 30 ezer látogatót fogad.

Paksi mozi

Filmkedvelő Vendégeink figyelmébe ajánljuk a Paksi Mozi kínáltát, mely premier moziként működik, így a filmek megjelenésével közel egyidőben élvezhetik a nézők mind a külföldi, mind a hazai sikerfilmeket.

Kerékpárkölcsönzés

Hagyja autóját a szállodában és válassza a kerékpárt!

Túraútvonalak

A túrakedvelők figyelmébe