Vendégeinknek

A lovaglás szerelmeseinek

A lovaglás szerelmeseinek figyelmébe ajánljuk a városunkban működő lovas egyesületeket, akik a környéken kínálnak lehetőséget a tereplovaglásra.

Biliárd, csocsó, darts

Szállodánk wellness előterében biliárd, csocsó asztal és darts tábla található, melynek használata ingyenes, előzetes foglalás nem szükséges.

Konditerem

Szállodánk wellness előteréből nyíló konditermünk használata ingyenes, előzetes foglalás nem szükséges. Szállodánk fitneszterme a nap 24 órájában nyitva tart. Modern tornaeszközök állnak rendelkezésekre erőnléti és kardio edzésekhez.

Paksi mozi

Filmkedvelő Vendégeink figyelmébe ajánljuk a Paksi Mozi kínáltát, mely premier moziként működik, így a filmek megjelenésével közel egyidőben élvezhetik a nézők mind a külföldi, mind a hazai sikerfilmeket.

Szauna szeánsz

Szauna szeánszok januárban is, az Erzsébet Nagy Szállodában! Januárban – délelőtti nyitvatartásunk, és széleskörű wellness szolgáltatásaink mellett – szaunaszeánszainkon a mediterrán és a tengerpartok hangulatát is megidézzük, majd bőrötök édes –mézes táplálásban is részesülhet!