Wellness részlegünk

Wellness részlegünk az aktív kikapcsolódást szolgálja, de ugyanúgy része lehet egy kötetlen baráti vagy üzleti beszélgetésnek is. A komplexumot egy 15 méter hosszú és 5 méter széles 150 cm vízmélységű medence, egy jacuzzi, egy infra- és 2 db finnszauna, valamint egy gőzkabin alkotja. Szállóvendégeinknek a tökéletes pihenés érdekében köntöst, illetve egy-egy törölközőjegyet is biztosítunk.

Házunkban fitness terem valamint masszázs szoba is megtalálható, melyek segítenek egy-egy fárasztó üzleti tárgyalás után az ellazulásban. Masszázsra előzetes regisztráció után fogadunk vendégeket, a szolgáltatás igénybevétele recepciónkon személyesen, valamint központi telefonszámunkon egyeztethető.

 

Wellness részlegünket lakossági vendégeink a szállodai kihasználtságtól függően tudják igénybe venni. Előzetes bejelentkezés a +36 75 530 600-as telefonszámon szükséges!

 

Nyitva tartás:

  • Hétfő – Péntek: 11:00 – 20:00
    • Úszójegy: 11:00 – 14:00
  • Szombat – Vasárnap: 10:00 – 20:00
    • Úszójegy: 10:00 – 13:00

 

Megkérjük kedves vendégeinket, hogy a zárási időpont előtt legalább 15 perccel a szaunákat és a medenceteret elhagyni szíveskedjenek!

Ezúton tájékoztatjuk vendégeinket alábbiakról:

  • A megvásárolt bérletek felhasználási idején nem áll módunkban hosszabbítani!
  • A wellness belépők / bérletek alkalmanként 4 órás időtartamra jogosítanak! Amennyiben a 4 órás időtartamon túl távozik a vendég a wellness részlegből, úgy a wellness használat felára óránként 1 000,- Ft. A vendég belépéskor aláírásával igazolja a wellness használat megkezdését, az időtartam ellenőrzése / felár kifizetése pedig távozáskor, a kulcsok leadásával történik.
  • 2023. évtől kezdődően törölköző- illetve szaunalepedő bérlésre nincsen lehetőség! A textil-termékek szükség esetén megvásárolhatóak, a szálloda recepcióján feltüntetett árakon.

 

További információ az erzsebethotelpaks@npp.hu e-mail címen vagy a +36 75 530 600-as telefonszámon.