Wellness részlegünk

Wellness részlegünk az aktív kikapcsolódást szolgálja, de ugyanúgy része lehet egy kötetlen baráti vagy üzleti beszélgetésnek is. A komplexumot egy 15 méter hosszú és 5 méter széles 150 cm vízmélységű medence, egy jacuzzi, egy infra- és 2 db finnszauna, valamint egy gőzkabin alkotja. Szállóvendégeinknek a tökéletes pihenés érdekében köntöst, illetve egy-egy törölközőjegyet is biztosítunk.

Wellness részlegünket lakossági vendégeink a szállodai kihasználtságtól függően tudják igénybe venni. Előzetes bejelentkezés a +36 75 530 600-as telefonszámon szükséges!

Házunkban fitness terem valamint masszázs szoba is megtalálható, melyek segítenek egy-egy fárasztó üzleti tárgyalás után az ellazulásban. Masszázsra előzetes regisztráció után fogadunk vendégeket, a szolgáltatás igénybevétele recepciónkon személyesen, valamint központi telefonszámunkon egyeztethető.

Nyitva tartás:

  • Hétfő – Péntek: 11:00 – 20:00
  • Szombat – Vasárnap: 10:00 – 20:00

Ezúton tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy wellness részlegünkben csak előzetes bejelentkezést követően, a szállodai kapacitás függvényében van lehetőségünk lakossági vendégeket fogadni!

További információ az erzsebethotelpaks@npp.hu e-mail címen vagy a +36 75 530 600-as telefonszámon.